promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajnokok Ligája: a héten eldől, kik jutnak az elődöntőbe
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kedden a Real Madrid 2-0-ás hátránnyal fogadja a Wolfsburgot. Ennek magyar vonatkozása is lesz, ugyanis Kassai Viktor vezeti majd a párharcot, és egészen biztosan nem lesz könnyű dolga. A Real otthon neki fog menni az ellenfélnek és megpróbálja majd ledolgozni a hátrányt. Itt csak az lehet végzetes, ha a Madrid gólt kap, ugyanis akkor él az idegenben lőtt több gól szabálya. Mivel a Real egyet sem tudott begyötörni a wolfsburgi stadionban, így ebben is jobban állna a német csapat. Ronaldoéknak megvan az esélyük a továbbjutásra, csak fognak-e potyogni a gólok egy valószínűleg védekező taktikával felálló Wolfsburg ellen? Kedden még a Manchester City a párizsi 2-2 után látja vendégül a Paris Saint-Germaint. Az előző meccs apró hibákon dőlt el, valószínűleg most sem lesz ez másként. Nincs kiemelt csapat, mindkettőnek megvan az esélye a továbbjutásra.

Szerdán a címvédő FC Barcelona - 2-1-es előny birtokában - látogat az Atlético Madridhoz. Az Atlético az előző meccsen jól muzsikált az első félidőben. Az egyetlen gólt Fernando Torres szerezte, aki nagy BL rutinnal rendelkezik, mégis buta hibák miatt kiállították. Ennek tudatában támadott a Barcelona a második félidőben és teljesen átvette az irányítást. Az ellenféltől hiába csatárt állítottak ki, szétesett a védelem, és lehetett volna több gól is a kettőnél. Ezt sem nevezhetjük lejátszott meccsnek, az Atlético fog tudni meglepetést okozni otthon.

torres
Bayern München Portugáliába utazik majd a Benficához. Az előző meccsen a német óriás csak egyetlen gólt tudott szerezni. Nem szabad leírni a Benficát, de kötelező lenne a továbbjutás a Bayernnek. Vajon olyan kötelező, mint a Realnak a Wolfsburg ellen? Ezekben a magasságokban a kiscsapatok is tudnak meglepetéseket okozni. Vajon lesz valami a tarsolyában a portugál csapatnak?

Kedd

Real Madrid (spanyol)-VfL Wolfsburg (német) 20.45 (az első mérkőzésen: 0-2) (M4 Sport)
Manchester City (angol)-Paris Saint-Germain (francia) 20.45 (2-2) (Sport 1)

Szerda

Benfica (portugál)-Bayern München (német) 20.45 (0-1) (Sport 1)
Atlético Madrid (spanyol)-FC Barcelona (spanyol) 20.45 (1-2) (M4 Sport)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás