promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilatkozatok az El Clásico után
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sergio Ramos

„Tíz emberrel, kontrából sok veszélyt tudtunk teremteni. Ha előbb tudtam volna, hogy emberhátrányban megnyerjük a meccset, már az ötödik percben kiállíttattam volna magam. Nyernünk kellett, hogy versenyben maradjunk, még sok pontot lehet szerezni a hátra levő meccseken is. Cristiano góljával válaszolt a kritikusoknak. Az a jó a futballban, hogy van esélyed revánsot venni, de a földön kell maradnunk. A szurkolóink már nagyon megérdemelték ezt a sikert a sok szenvedés után” – nyilatkozott a védő.

Zinedine Zidane

„Az elején kicsit szenvedtünk, de ez természetes, amikor egy ilyen ellenfél otthonában lépünk pályára. Inkább kezdjünk gyengébben, és fejezzük be erősen a meccset. Az a legjobb érzés egy edzőnek, amikor azt látja, a játékosai egymásért küzdenek. Mentális szempontból sokat jelent nekünk ez a győzelem a szezon hátra levő részére és a Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Most pihennünk kell, de azt szeretném, ha ebben a szellemben folytatnánk tovább.”

Luis Enrique

„Ami történt, bármelyik meccsen elkövetkezhetett volna. Sok meccsen át nem találtunk legyőzőre, de egy ilyen pofonból is lehet tanulni. Természetesen nem szerettünk volna hazai pályán kikapni, de nem választhatjuk meg, mikor jöjjön el a vereség. Számomra már nem létezik ez a mérkőzés. Tovább kell lépnünk, és már a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnunk"

Andrés Iniesta

„Sajnálatos, hogy egy ilyen napon, amikor mindannyian Cruyffra emlékeztünk, nem tudtunk győzelemmel adózni az emléke előtt. Egy–egy után elveszítettük az irányítást, a Real pedig nagyon veszélyes volt kontrából. De nem történt semmi végzetes, még mindig jó helyzetben vagyunk a bajnokságban."
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás