promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rangadón lehet bajnok a Fradi
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy különbség azonban, hogy míg a zöld-fehérek történetük eddigi utolsó bajnoki elsőségét elképesztő izgalmak után a 2003/04-es szezon zárófordulójában gyűjtötték be, addig most már hat körrel a befejezés előtt ünnepelhetnek. Sokak szerint nem igazán volt izgalmas az idei magyar bajnokság, ám ezen kár is vitatkozni. A tévés közvetítések visszaszorítása sem hozta meg a kívánt eredményt, mivel egyáltalán nem látogatták élőben a meccseket, egyes fordulók már-már siralmas nézőszámot generáltak. De most már lássuk mi volt a múltban, és miként lehet bajnok a jelenben a Fradi! A Tizenkét éve a Ferencváros az Újpest otthonában elszenvedett vereség után a harmadik helyről várta a zárófordulót, amely során hazai pályán legyőzte a listavezető Debrecent, és mivel a lila-fehérek a Puskás Ferenc Stadionban döntetlent játszottak az MTK-val szemben, az FTC megnyerte a klub történetének 28. bajnoki aranyát.

A ferencvárosi drukkerek ezúttal is a Debrecen elleni összecsapást követően ünnepelhetnek, fővárosi siker esetén véget ér a versenyfutás, de még egy vereség is elég lehet az FTC-nek, ha a második helyen álló MTK nem nyer Pakson. Nekik is fontos a győzelem, mert még egyáltalán nem dőlt el, ki fog odaérni az Európa Liga selejtező helyére.

A harmadik Újpest a kiesés elől menekülő Vasas otthonába látogat. A dobogóért harcban lévő lila-fehérek nem mehetnek biztosra, hiszen a legutóbbi fordulóban nagy meglepetésre 1-0-ra kikaptak a sereghajtó Békéscsaba vendégeként. Utóbbi együttes az október óta vendégként nyeretlen Diósgyőrt fogadja, és egy esetleges győzelemmel rendkívül szorossá tehetné az alsóházi versenyfutást.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás