Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemanja Vidic végleg visszavonul

Nemanja Vidic végleg visszavonul

Sport & Szabadidő

Nemanja Vidic végleg visszavonul

Sport & Szabadidő

Promotions 09:45
A 34 éves védő az angol klub honlapján hozta nyilvánosságra a döntését. "Eljött az ideje, hogy szögre akasszam a cipőmet. Az elmúlt években elszenvedett sérüléseim megviseltek. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, akivel együtt futballozhattam, minden edzőnek és stábtagnak. Köszönöm továbbá a szurkolóknak, hogy támogattak az évek során" - írta Vidic.

A szülővárosa, Uzice csapatából induló hátvéd megfordult a Crvena zvezda, a Spartak Subotica, s az orosz Szpartak Moszkva együttesében, majd 2006 és 2014 között a Manchester Unitedet erősítette, amelynek éveken keresztül csapatkapitánya is volt. Az angol klubbal öt bajnoki címet szerzett, 2008-ban Bajnokok Ligája-győztes lett és a klubvilágbajnokságot is megnyerte.

A 2008/09-es és a 2010/11-es évad végén a Premier League legjobb játékosának választották, és a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) által megválasztott álomcsapatba is bekerült.

vidic2
Profi karrierje utolsó klubja az Internazionale volt, amellyel a múlt héten bontott szerződést. Az elmúlt szezonban 28 találkozón kapott lehetőséget, ám a jelenlegi idényben hátsérülése miatt nem lépett pályára. Augusztusban sérvvel műtötték.
 
A jugoszláv, a szerb-montenegrói és a szerb válogatottban összesen 56 mérkőzésen lépett pályára.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Sport Cikkek sport labdarúgás foci szerb válogatott visszavonul Inter Manchester United Nemanja Vidic
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!