promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United nem fogadja el van Gaal lemondását
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Szállingóztak a pletykák, hogy van Gaal előbb vagy utóbb José Mourinho sorsára juthat. Amúgy jelenleg 10 pontra állnak az éllovas Leicestertől. A győzelmeiket mindig besötétíti egy-egy döntetlen, de azt is látniuk kell a szurkolóknak, hogy rengeteg a sérült a csapatban. Mégis sokan úgy gondolják, a holland edző taktikája a jövőben egészen biztosan nem lesz kifizetődő. Lehet van Gaal ezt a bajt akarta megelőzni, úgy érezte a szurkolók nem támogatják, mivel a mostani hazai meccsen is a félidőben és a meccs közben is többször kifütyülték. Decemberben már volt egy hasonló beszámoló, de akkor van Gaal azt mondta, hiába a sajtó nyomása, nem fog felállni a kispadról. Most mégis elfogyott a türelem, a holland távozni akar.

A vezetőség persze azonnal reagált a dologra. Ed Woodward vezérigazgató arra kérte a hollandot, hogy utazzon haza, és gondolja át még egyszer a döntését, mivel a szezon közben nem szeretne edzőt váltani. Van Gaal eleget tett a kérésnek, hazarepült Hollandiába megünnepelni lánya születésnapját, majd hétfő este visszatért Angliába.

van gaal2
Ez sajnos csak azt bizonyítja, hogy a MU helyében simán mehet az év végén van Gaal, csak ne szezon közben akarja magára hagyni a csapatot. Amíg a 64 esztendős tréner hazájában tartózkodott, Woodward a hétfői edzés helyett megbeszélést tartott a csapat befolyásos játékosaival, hogy értékeljék a legutóbbi mérkőzésen nyújtott meglehetősen silány teljesítményt. Lesz a reneszánsz az ördögöknél, és összeszedi-e magát a csapat a következő meccsre? Abból aztán tényleg meríthetnek önbizalmat, mert egy Derby elleni FA kupa meccset kell lebirkózniuk pénteken. A mérkőzés 20:55-kor kezdődik majd a sport2-őn.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás