Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felállították Benítezt a Real kispadjáról

Felállították Benítezt a Real kispadjáról

Sport & Szabadidő

Felállították Benítezt a Real kispadjáról

Sport & Szabadidő

Promotions 20:31
Florentino Pérez a Real Madrid elnöke a csapat hivatalos sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a vezetőség menesztette Rafa Benítez vezetőedzőt. A spanyol szakember helyét a klub legendás játékosa, az eddig a Real Madrid Castillát irányító Zinedine Zidane veszi át. Benítez mindössze hét hónapot tölthetett a kispadon, így tényleg elég korán távozott, pedig a szerződése neki is három teljes évre szólt.
 
Az elnökség azt elégelte meg főleg, hogy nem elég támadó a csapat, és a kiélezett mérkőzéseken nem teljesít jól a Real, ennek is tudják be, hogy „csupán” a harmadik helyen állnak a tabellán. A Real Madrid január 3-án a Valencia elleni 2–2-es döntetlennel kezdte az évet – így a listavezető Atlético Madriddal szemben négy, míg az egy meccsel kevesebbet játszó Barcelona mögött két pont a hátránya –, ezek után pedig elfogyott a vezetőség türelme.

„Az igazgatótanács nehéz döntést hozott meg. Rafa Benítez csodálatos személyiség, igazi profi, de bármennyire is fájó kimondani, elbocsátottuk a vezetőedzői pozícióból. Nagyon büszke vagyok, hogy Zinedine Zidane-t nevezhetem ki vezetőedzőnek, mert tudom, hogy számára a lehetetlen nem létezik” – mondta Florentino Pérez.

ZidanePerez
A klub nem árulta el, Zidane szerződése mennyi időre szólt, de a francia klasszis már nyilatkozott is. „A mai nap nagyon fontos a számomra. Sokkal izgatottabb vagyok most, mint amikor játékosként kerültem a Real Madridhoz. Szívvel-lélekkel végzem majd a munkámat, hogy minden jól működjön” – jelentette ki Zidane, aki a királyi klub történetének első francia vezetőedzője.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Sport Cikkek Florentino Pérez kispad edző Zidane kirúgták menesztés Benítez Real Madrid
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!