promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sok hibával de izgalmas végjátékkal megérdemelten nyert a skót Gary Anderson. A címvédő Andy Boulton ellen kezdett (3:0), első szettveszteségét pedig már a második körben elszenvedte, de így is magabiztosan lépett tovább 4:1-gyel Daryl Gurney-n. Vincent van der Voort (4:0) után James Wade-en (5:1) is könnyedén jutott túl, a Phil Taylort kiejtő Jelle Klaasent pedig álomdarts-cal (és kilencnyilas kiszállóval) búcsúztatta el az elődöntőben.

Lewis a negyeddöntőig szettet sem vesztett, Jon Dekkert 3:0-ra, Andrew Gildinget és Mensur Suljovicot is 4:0-ra győzte le. Peter Wright már nyert ellene játszmát, de így is simán, 5:2-vel került a legjobb négy közé, ahol a Michael van Gerwent kiejtő Raymond van Barneveld sem jelentett neki problémát, 6:3-as győzelmével készülhetett a fináléra.

anderson
A két gigász fej-fej mellett haladt 3-3-ig. Anderson még olyanokat is hibázott, hogy egyszerűen csak elszámolta magát, így esélyt adva Lewis-nak a felzárkózásra. Lewis szépen el is kezdett kapaszkodni 3-5-ről 5-6-ra szépített, esély lehetett egy 6-6-os fináléra (A meccs 7 szettig tart a döntőben). Anderson a 12. szettben végezte ki Lewist, ahol megcsinált egy 170-es kiszállást is. Gary címet védett, a végeredmény 5-7.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás