promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy DTM-es pilóta piszkosul verte Hamiltonékat
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A verseny nem csupán egy nézőket szórakoztató esemény, azon kívül, hogy megünneplik a Mercedes F1-ben és DTM-ben való sikereit, és folyamatosan trükköket csináltak az autókkal, a pilóták egymás ellen is versenyeztek.

16 pilóta vonult fel összesen négy darab knockout körben, négy különböző típusú autót használva. Az utolsó előtti megmérettetésen Juncadella megverte Rosberget, míg Pascal Wehrlein pedig maga mögé utasította Hamiltont.

A fináléban Juncadella legyőzte Wehrleint 2-0-ra, két gyönyörű Mercedes-Benz SLS AMG GT3 esett egymásnak az arénában, 35000 lelkes rajongó előtt.

„Nagyon boldog vagyok az eredménnyel” – nyilatkozta Juncadella.

„Nagyon kényelmesen éreztem magam az SLS AMG GT3-ban és jó ritmust sikerült elkapnom. A Stars & Cars egy fantasztikus esemény, és elképesztő, hogy mennyi rajongó látogatott ki rá. Teljesen lenyűgöző. Nagyon izgultam minden egyes kör előtt, mert ez egy nem mindennapi összecsapás.”

„Jól szórakoztam a versenyen” – mondta a vesztes Hamilton, aki végül is csak a harmadik helyet szerezte meg.

„A fánkok és a driftek nagyon élvezetesek voltak. Sajnos elvesztettem a versenyt Pascal elen már a rajtnál, de el kell mondanom, hogy Pascal zseniálisan vezetett. Nagyon közel voltunk egymáshoz, talán csak egy tized volt a különbség a végén.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás