promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Cádiz hivatalosan is panaszt tett az orosz középpályás szerepeltetése miatt, a versenybizottság igazat adott a klubnak. A Real Madrid azóta már reagált is a döntésre, fellebbez a kizárás ellen.

A találkozó első gólját szerző Gyenisz Cserisev azért szerepelt jogosulatlanul a Cádiz elleni találkozón, mert az előző kiírásban – még a Villarreal játékosaként – három sárga lap után automatikusan egymérkőzéses eltiltást kapott.

real
Florentino Pérez klubelnök szerint a Real Madrid labdarúgócsapatát nem büntethetik meg Gyenyisz Cserisev jogosulatlan szerepeltetése miatt, mivel sem a klubot, sem a játékost nem értesítették az eltiltás tényéről.

„Ha bármilyen büntetéssel sújtanak minket, fellebbezünk – folytatta Pérez. – Semmilyen listát nem kaptunk a szövetségtől az eltiltott játékosokról július 27-én. Az RFEF ezt tudja. Rafa Benítez külön kérte, hogy minden legyen leellenőrizve. A Real Madridnál senki sem volt hanyag. Erre jutottunk a jogi osztályunkkal való értekezés után. A Cádiz? Azt tette, amit diktáltak az érdekei. Benítez, mint minden madridista, szomorú, mivel ilyen helyzetbe még nem kerültünk korábban.”

A sztárcsapat kizárása természetesen nem fog jót tenni a spanyol kupa amúgy is alacsony érdeklődésének, főleg hogy a jövőben így kevesebb lehet a sorozat egy real vs. barca vagy atlético elleni rangadóval. (NSO)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás