promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegenbeli győzelmeket hoztak a csúcsrangadók
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Csendbe borult a Bernabéu Stadion, mert az el Clásicó csak a Barcelona szurkolóknak hozott izgalmakat. Rég csuklott ennyire össze a Real hazai pályán, Benítez csapata szellemként kergette önmagát, és semmi pozitívumot nem tudtak hozzátenni a meccshez. Nem is csoda, hogy a Barca félelmetes módon végigtámadta a meccset, és be is állították a 0-4-es végeredményt. Luis Suárez duplázott, Neymar gólt és gólpasszt jegyzett, és Iniesta is vert egy hatalmas gólt. A Realba csereként beálló Iscó végül nem bírta cérnával és stílusosan rúgta fel Neymart, amiért jutalma piros lap lett. A (La Liga) 12. fordulójában így a Barcelona felnégyelte a Realt. A hazai szurkolók a mérkőzés végén fehér zsebkendőt lobogtatva jelezték a Real elnökének, Florentino Péreznek, hogy távozzon.

Hatalmas pofonba szaladt bele a Manchester City is otthon, akik szintén egy négyest kaptak a Liverpooltól. Eliaquim Mangala öngólja megadta a kellő lökést a vörösöknek, akik ezután belelendültek a gólgyártásba. A két brazil Coutinho és Firmino mesterien kiszolgálták egymást, és oda-vissza gólpasszt adtak a másiknak. Agüero az első félidő végén csak begyötört egy szépítő találatot, de ezzel nem volt vége a City szenvedésének. A második félidőben Martin Skrtel adta meg a kegyelemdöfést góljával, ezzel beállítva az 1-4-es végeredményt. Klopp büszke lehet a csapatára, parádés győzelmet hoztak.

city pool
A Barcelona győzelmével alaposan lehagyta a Madridot, ezzel biztosítva első helyét a tabellán, már 6 pont a különbség a két együttes között. Ebben szerepe van annak is, hogy a Real az előző fordulóban 3-2-es vereséget szenvedett a Sevillától.

Parádés győzelme ellenére a Liverpool még mindig csak a kilencedik, ami viszont ennél is meglepőbb, hogy a Manchester City vereségével a Leicester az éllovas, és a következő fordulóig biztosan az is marad a Premier League tabelláján.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás