promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megújult az Eurosport
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A változásnak eleinte talán csak vizuális jelei lesznek: megújul az Eurosport logója, átalakul a brand megjelenése, új szlogennel és 21. századi nyelvezettel megy tovább az úton, melynek során nagy terveket szövöget. Az új tulajdonos hatalmas álmokat dédelget: frissebbé, fiatalosabbá, élőbbé, nézőbaráttá változtatja műsorstruktúráját és programjait, és azt szeretné, ha az Eurosportot a sportrajongó nézők vinnék előre. Az ő vágyaikat, igényeiket szeretné megvalósítani és kiszolgálni Európa vezető sportcsatornája. Mindemellett minél több emberhez szeretné eljuttatni a sporttelevíziózás örömét a modern kori technológiák és új platformok segítségével.

Az átalakulás része továbbá az is, hogy az Eurosport mostantól nemcsak páneurópai szemmel, hanem a hazai piac igényeinek figyelembe vételével alakítja tartalmi struktúráját, így a jövőben várható, hogy kifejezetten a magyar nézők számára érdekes, vagy itthon népszerű közvetítési jogok megvásárlásával emeli a sportrajongók nézői élményét.

Eurosport 1 2
A Discovery színre lépésével az Eurosport máris hatalmas lépést tett előre: 2018-tól ugyanis a csatornáé az olimpiai játékok kizárólagos közvetítési joga. Az olimpia tehát hazatér az Eurosportra, mely minden eddiginél szélesebb tömeghez szeretné eljuttatni a nyári és téli ötkarikás játékok minden mozzanatát.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás