promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt Fülöp Márton
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A kapus betegsége úgy derült ki, amikor 2013 februárjában szúró fájdalmat érzett a karjában, és a konzervatív kezelések nem vezettek eredményre. Felkereste Tóth Ferenc kézspecialistát, aki megműtötte és a kioperált izomszövetben találtak rosszindulatú sejteket. Marci még ez év októberben újságolta, hogy átesett az utolsó kezelésen.

„Kedves Barátaim! A legnagyobb örömmel írok Nektek a mai szép napon, amikor túlestem az utolsó kezelésen! Nem volt könnyű menet, de Ti mindig támogattatok, ami rengeteget jelent Nekem! Várom az újabb kihívásokat! :) Ölelés és puszi Mindenkinek!”

Fülöp 1992-ben a BVSC-ben kezdte labdarúgó-pályafutását, majd az MTK-ban mutatkozott be a felnőttek között. 2004-ben Angliába, a Tottenham Hotspurhöz szerződött.

fulop marton 1
Kölcsönjátékosként játszott a Chesterfieldnél, a Coventry Citynél, majd a Sunderlandnél is, amely 2007-ben végleg szerződtette. Szintén kölcsönben szerepelt ezt követően a Leicester Citynél és a Manchester Citynél is, 2010-ben az Ipswich Townhoz igazolt, majd a West Bromwich és az Aszterasz Tripolisz következett a sorban. A válogatott mezünket 24szer volt alkalma magára ölteni.

Fülöp Márton 32 éves korában távozott az élők sorából. Ma a srácok nem csak az Eb-re való kijutásért, hanem egy emlékért is játszhatnak majd.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás