Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy nagy névvel máris kevesebb lesz az El Clásicón

Egy nagy névvel máris kevesebb lesz az El Clásicón

Sport & Szabadidő

Egy nagy névvel máris kevesebb lesz az El Clásicón

Sport & Szabadidő

Promotions 08:40
Az argentin még a Las Palmas elleni meccsen sérült meg, ahol már a meccs elején le kellett cserélni súlyos térdsérülése miatt. Ez szeptember vége volt, és az orvosok azt jósolták, hogy a csatár 7-8 hétre egészen biztosan kiesik majd. Mivel a rehabilitáció remekül zajlott, később még bizakodóbban nyilatkoztak a Barcelonánál, úgy tervezték, hogy Messi már a Clásico előtt is meccselhet. Messi gyógyulása ám nem, hogy gyorsabb, de jóval lassabb a vártnál, a térde egyáltalán nem terhelhető, és futni sem tud igazán vele.
 
A Barca csatára az argentin válogatott két szakemberével, a fizioterapeuta Luis Garciával és Marcelo D'Andrea masszőrrel dolgozik együtt a mielőbbi felépülés érdekében. A klub nem sietteti Messi visszatérését, sokkal fontosabbnak tartják, hogy teljesen felépüljön, mint hogy játsszon a Real Madrid ellen. Bár a Barcánál sok sportszakértő szerint nem Messi elvesztése a legnagyobb gond, hanem inkább a védelmet kellene helyrerakni igazán.

A Real Madrid – Barcelona szuperragadóig két hétvégét kell kibírni, november 21-én szombaton este már a képernyők előtt izgulhatunk a két spanyol gigászért. Most a Barca lesz a vendég, így a helyszín természetesen a Bernabéu Stadion.