promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Böde horror – Erős lépés az Eb-re kijutásért
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az első félidő nem úgy sikerült ahogy vártuk, és nagyon rosszul kezdtünk. A stabil védekezésre építő vendégegyüttes már a 11. percben vezetést szerzett, egy hatalmas védelmi hiba után Róaldur Jakobsen volt eredményes. A botrányos első játékrész után muszáj volt változtatni, ezért Bernd Storck merészet húzott. Bódi és Tőzsér helyett pályára küldte az oda követelt Böde Dániel mellett Németh Krisztiánt is. Ezzel a csapat a Németh, Böde, Nikolics, Dzsudzsák négyessel rohamozta a feröeriek kapuját. A második játékrész első negyedórájában beszorultak a vendégek, ám gólt nem tudtunk szerezni. Az ugyanakkor érezhető volt, hogy ezt a hatalmas nyomást nem bírja sokáig Feröer.

A 63. percben Nagy Ádámhoz került a labda. A vendégek beadásra számítottak, a középpályás azonban Kádár Tamáshoz passzolt a bal oldalra, aki ezúttal hibátlanul adott középre, ahol Böde jött, és a kapus fölött a jobb felsőbe bólintotta a labdát. Így összejött az egyenlítés.

Közben az osztrák bírónak megköszönhetünk egy benézett tizenegyest a 69. percben. Ennyi szerencsénk már nekünk is lehetett. Két perccel később azonban megbüntettük mindezt és felrobbant a stadion. Böde Dániel saját magát hozta helyzetbe, és egy óriási bombával megfordította a meccset.

MAGYARORSZÁG–FERÖER 2–1

A csoportunk jelenlegi állása:

tabella1

Sokáig úgy volt, hogy feljöhetünk a második helyre, azonban a románok az utolsó pillanatokban egyenlítettek Finnország ellen, akik új erőre kaptak. A magyar válogatott vasárnap a csoportban már biztosan utolsó, sereghajtó görögök otthonában zárja a selejtezősorozatot és ha több pontot szerez Pireuszban, mint a románok a Feröer-szigeteken, akkor megszerzi a biztos részvételt jelentő második helyet. Fontos azonban az is, hogy óriási lehetőségünk van megszerezni a legjobb csoport harmadik helyét, mert bár az Ukránok a második helyen állnak ebben a versenyben, ám ők az utolsó körben Spanyolországot fogadják, ami nem lesz egy könnyű menet. Itt még nagyon sok tényező befolyásolhatja ezt a felállást, lehet számolgatni!

Harmadik helyezettek ranglistája:

tabella2
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás