promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bogdán azt nyilatkozta, hogy csak szerencséje volt
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A házigazda Vörösök a rendes játékidőben 1-1-re végeztek, és a 3-2-vel zárult büntetőpárbajban az új együttesében tétmeccsen először kezdő Bogdán volt a hős. Az FC Liverpool ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol majd a szintén élvonalbeli Bournemouth lesz az ellenfele. "Van rendszer az őrületben" - árulta el a liverpoolfc.com-nak nyilatkozva Bogdán a büntetőkről. "Van, amikor jól tippelem meg az irányt, van, amikor szerencsém van, és van, amikor nem. Most háromszor is jól tippeltem és szerencsém volt. Nagyon örülök, hogy továbbjutottunk."

A nyáron Liverpoolba szerződött magyar légiós hozzátette: meglátása szerint csapata jól játszott és mindent elkövetett a győzelemért. "Egy másik napon biztosan jobban kihasználjuk a helyzeteinket, és nyugodtabb esténk lett volna. De a legfontosabb, hogy továbbjutottunk" - fogalmazott a magyar válogatott kapus.

Bogdán azt mondta: ezt az estét biztosan soha nem fogja elfelejteni. "Fantasztikus volt. A szurkolók nagyszerűek, az atmoszféra pedig fantasztikus. Telt ház volt, hihetetlen este, amire mindig emlékezni fogok"

A bajnoki meccseken Simon Mignolet az FC Liverpool első számú kapusa, és a magyar játékos elárulta, hogy belga csapattársa a mérkőzés előtt és után is bejött hozzá az öltözőbe. "Minden jót kívánt. Fordítva én is ezt teszem hétről hétre. Mindketten tudjuk, hogy mivel jár a kapusok élete, tiszteljük egymást, segítjük és támogatjuk egymást minden nap"
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás