promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Djokovic és Federer feszül majd egymásnak a US Open döntőjében
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az időeltolódás miatt éjszakába nyúló küzdelmet a világelső szerb Novak Djokovic kezdte meg, a kilencedikként kiemelt horvát Marin Cilic ellen. Nem akartuk lenézni Cilicet, de mi is egy teljesen sima meccsre számítottunk, ha lett volna időm, biztosan megrakom, hogy Djoko 3 szettben fogja megnyerni a meccset, esélyt sem adva ellenfelének. Ez nem csak megtörtént, de döbbenetes eredmény született. A világelső 6-0, 6-1, 6-2-re rendezte le ellenfelét, mindössze 1 óra 28 perc alatt. Djokot érdekes módon a spanyol Lopez tudta a legjobban megszorongatni, aki szettet is nyert ellene, és a győzelmet érő labdamenetek is tie-breakben döltek el.
 
A másik ágon csak az volt biztos, hogy lesz svájci a döntőben, ugyanis az együtt Olimpiát és Davis-kupát nyert páros, Federer és Wawrinka nézett egymással farkasszemet. Itt már előre lehetett félni, mert mindkét fél fantasztikus formában volt a tornán, és éreztük, hogy ebből még simán lehet egy 5 szettes meccs is, így sokkal nagyobb esélye lesz Djokovicnak, mert egy fáradt ellenfelet kap majd a döntőben. Hát, ez az előzetes számításunk egyáltalán nem jött be. Federer teljesen simán győzött, 3 szettben, 6-4, 6-3, 6-1-re, és ami félelmetes, hogy ő is csak 1 óra 34 percet töltött a pályán, és az előző meccsét is kevesebb, mint másfél óra alatt zavarta le.

roger federer vs john isner 2015 us open
Fantasztikus döntőnek lehetünk majd szemtanúi vasárnap, ahol két kiváló formában lévő teniszezőt láthatunk majd. Vajon Djokovic behúzhat egy újabb kemény pályás Grand Slamet, vagy Federer újra eredményes lehet, és megszerezheti 18-ik GS győzelmét. Aki eddig azt gondolta, hogy Federernek már rég vissza kellett volna vonulnia, most magában újra gondolhatja ezt a kijelentést.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás