promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sport TV- M4 megállapodás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Barcelona és Real Madrid meccsei továbbra is helyet kapnak a Sport1 és a Sport2 kínálatában. A két sportcsatorna mellett harmadik csatornaként ősszel az AMC is közvetít labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseket kedden és szerdán. A Sport TV-n négy sportág BL-sorozata lesz látható, a labdarúgás és a kézilabda mellett a vízilabda, valamint a jégkorong szerepel a kínálatban, összesen több mint 250 BL-mérkőzéssel.

A Sport TV azt nyilatkozta, hogy nem az M4 nyomására adták át a magyar bajnokság jogait, hanem egy nagyszerű megállapodás született. Ez az lehet, hogy visszakaptak egy komoly összeget, vagy csak remek baráti kölcsönszerződések lesznek a jövőben a két sport csatorna között. Málnay B. Levente, az AMC Networks International-Central Europe vezérigazgatója szerint az időzítés tökéletes, mert eleve kevesebb meccset közvetíthettek volna az új rendszer miatt. – "ha van egy focistád, akinek jövőre lejár a szerződése, és tudod, hogy akkor már semmit nem fog érni, akkor igyekszel akkor üzletet kötni, amikor még van a kezedben valami adu."

A labdarúgó nemzeti válogatottak ebben az évben még 18 játéknapon feszülnek egymásnak a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőiben, a Sport TV ezek mindegyikéről, minden kezdési időpontban közvetít mérkőzést. A folytatásban 2016 szeptemberétől a válogatottak már a 2018-as oroszországi világbajnokság európai selejtezőit vívják, amelyeket szintén a Sport TV sugároz.

Az amerikai sportok szerelmeseinek jó hír, hogy 2015 nyarán az NBA és az NFL közvetítési jogait is meghosszabbította az AMC. Az NHL-lel kiegészülve teljes marad az amerikai portfóliója, és folytatódik a Trash Talk című népszerű amerikai talkshow. A szurkolók továbbra is Faragó Richard és a Sport TV szakértőinek tolmácsolásában élvezhetik az NFL küzdelmeit, a lehető legtöbb vasárnap este 7 órás mérkőzéssel és az előttünk álló szezon csúcsmeccsével, a jubileumi 50. „Arany Super Bowllal”.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás