promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint csúszott a hang a Sport TV-nél
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha van valamilyen angol összecsapás, azt mindig Kassai-Tóth Csaba közvetíti a Sport TV-nél, akinél már megszoktuk, hogy a The Sun meg hasonló szennylapok pletykáit sorolgatja a meccs közvetítése helyett. Alapból én már teljesen megszoktam, és valamennyire kedvelem őt, mert az orbitális baromságain hatalmasakat tudok röhögni.

Őszintén, engem annyira nem is érdekel, ki közvetíti a meccset, mert ha a képernyőre koncentrálok, akkor simán hangulatba tud hozni egy jó mérkőzés. Kivétel ez alól, ha az adott kommentátor jó pár másodperccel hamarabb bejelenti, hogy mi történik a pályán.
 
Jó, mondhatjuk azt, hogy az FA Community Shield inkább felkészülési mérkőzés, mert nem igazán veszik komolyan a csapatok, de akkor is, csak az angol szuperkupáról beszélünk. Nem mondom meg kinek, de nagyon szorítottam az egyik csapatnak, ugyanis szaros focinéző korom óta nekik drukkolok, így nagyobb izgalommal ültem neki a meccsnek, mint a semleges nézők.

PetrCech
 
Kassai nagyon élvezhette a meccset a Wembleyben. Több, mint 85 ezer szurkolóval tölthette a mennyi pillanatokat, amiket jóval hamarabb megosztott velünk, mint azok képernyőre kerültek volna. Ez olyan 2-3 másodperc volt, de maradjunk annyiban, hogy előbb tudtuk, hogy a kapus kifogta a labdát, mielőtt a szabadrúgást elvégezték volna. A meccs alapból unalmas volt, egy hatalmas Oxlade-Chamberlain bombával nyert az Arsenal 1-0-ra, de a Sport TV bakija kisujjból élvezhetetlenné tette az egész összecsapást.
 
Szóval levettük a hangot, és zenét hallgattunk közben, nézzük miket:

Placebo: főleg Szigetes élő felvételek.
Korn: ment rá a zúzás keményen.
Depeche Mode: inkább a rég nem hallgatott felvételek kerültek elő.
Cosmic Gate: trance producerek, érdemes őket bepróbálni, ha még nem ismernénk.
Daft Punk: őket nem kell bemutatni.
Death Cab for Cutie: indie rock zenekar a könnyedebb stílusból, nagyon kellemes.

Szóval tőlük hallgattunk számokat. Mivel Urak vagyunk, streamelhettük volna interneten is a meccset, de kíváncsiak voltunk, mikor javítja ki a hibát a Sport TV. Ez körülbelül a 74. percben történt meg. A meccs legszebb pillanata az volt, amikor a frissen az Arsenalhoz igazolt Petr Cech és a helyét átvevő Thibaut Courtois, barátilag átbeszélték a meccs részleteit. 

ANGOL SZUPERKUPA (COMMUNITY SHIELD)
Arsenal–Chelsea 1–0
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás