promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrült igazolásra készül van Gaal, ennyi pénzért két Gareth Bale-t is vehetne
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az elképesztően őrült összeg úgy oszlana meg, hogy Thomas Müller 100 millió euróért jönne a Bayern Münchentől, Sergio Ramos pedig végre valahára elhagyná a Real Madridot 60 milláért cserébe. Ez így pedig a transfermarkt.de szerint egészen pontosan két Gareth Bale ára lenne.

A hivatalos ajánlattételek meg is történtek, a német világbajnok esetében a Bild megerősítette a Sport1 értesülését, a spanyol hátvéddel kapcsolatos összegről pedig az El Pais egyik Real Madrid-közeli újságírója számolt be.

Persze korábban arról is pletykáltak, hogy Ángel Di María és Müller (Arjen Robbennel együtt) csak úgy csapatot cserélne, de aztán a Bayern kijelentette, hogy Bastian Schweinsteiger után több játékost nem ad el az MU-nak. Hát most lehet van az a pénz.

Aztán Sergio Ramosról is megy a sztorizgatás egy ideje, Manchesterben még David De Geát plusz egy laza 30 milkát is bedobták a bizniszbe, de a madridiak kiröhögték őket. Hát még azt a 45 milliós ajánlattételt, amivel legutóbb próbálkoztak az angolok. Mivel akkor 90 millió eurót kértek a spanyolok, ezért most 60 milliós összeggel próbálkozik az MU. Érted, nem?

Ez az egész pont annyira zavaros már, mint Louis van Gaal sajtótájékoztatói, ahol egyszer arról beszél, hogy lesz egy szupernagy megelepetésigazolása, aztán meg azt mondja, hogy mindenféle hülyeséget összehordanak az újságírók, és nem lesz több érkező.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás