promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajnokok Ligája - Egygólos Videoton-győzelem idegenben
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mivel a kapus Branislav Danilovic és Filip Pajovic adminisztrációs problémák miatt nem kapott idejében vízumot, a magyar csapat új vezetőedzője, a francia Bernard Casoni azt a 23 éves Gábor Pétert állította a kapuba, aki eddig még NB I-es meccsen sem védett.
    
Egy óriási hazai helyzettel indult a találkozó, ezt követően azonban a Videoton irányított, többet birtokolta a labdát, s helyzetei is voltak, bár ezek rendre kimaradtak. A walesiek kontratámadásokkal próbálkoztak, majd az első félidő utolsó perceiben beszorították a magyar bajnokot, de a szünetig nem esett gól.  
    
A fordulás után többnyire a Videoton tartotta a labdát, de lassan szövögette támadásait, így alig alakult ki gólhelyzet. Aztán negyedórával a vége előtt Oliveira visszaszerezte elvesztett labdáját, amely Gyurcsó elé került, aki 20 méterről a bal alsóba lőtt. Ez a találat végül győzelmet ért a székesfehérvári együttesnek.
    
A főtáblára jutáshoz a Videotonnak három párharcot kell megnyernie. A második fordulós ellenfélen azért fontos túljutnia, mert ha a kvalifikáció harmadik körében marad alul, akkor folytathatja a szereplését az Európa Liga-selejtező utolsó fordulójában. Míg ha a BL-selejtező negyedik fordulójában múlják felül, akkor a második számú európai kupasorozat főtáblájára kerül.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás