promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt a Copa America!
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mit ne mondjunk felejthető meccs volt és nem hozta azt a feszült döntőt, mint amire számítani lehetett. A taktikai háború megvolt, a bombázás azonban elmaradt. Ha nem lettek volna tizenegyesek akkor a dráma is elmaradt volna. 

A döntőt eleve az európai nézők miatt hozták előrébb este tíz órára, azonban megvolt a túlóra mindenkinek, ugyanis a hosszabbításban sem tudták eldönteni a csapatok a továbbjutást. Én ennél a pontnál el is bóbiskoltam. Láttam, hogy a meccs még mindig 0-0. A semleges drukker, ha még a 119. percben is egyenlő az állás, akkor egyértelműen a tizenegyesekért fog szorítani. Szeretjük is, plusz nem akarjuk azt ha már 120 percig néztük a 0-0-ás meccset, hogy egy góllal dőljön el az egész. Maradjon csak meg az izgis harc a végére.

Hát, ami azt illeti ebből se sokat kaptunk. Az argentínok közül csak Messi tudta értékesíteni a büntetőt. Banega lövését kifogta a kapus, Higuain pedig egyszerűen az égbe lőtt. Chile viszont egyet sem hibázott, így 4-1-es összesítéssel emelhették magasba a kupát.

Közel 100 év Copa América-szereplés, 173 mérkőzés után Chile megnyerte első aranyérmét a kontinentális versengésen

Messi családtagjait megtámadták

A Marca és a goal.com egybehangzó beszámolója szerint Lionel Messi családtagjait az első félidő vége előtt inzultálták a „felpörgött” chilei drukkerek, bátyját, Rodrigót szóváltás után egy fanatikus meg is ütötte. Biztonsági okokból a Messi család tagjait egy televíziós közvetítőállásba vitték át a szünetben. Sergio Agüero családját ugyancsak sértegették a hazai drukkerek, a verbális konfrontáció ebben az esetben nem fajult ütésváltássá.

arg10
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás