promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babos Tímea vs. Serena Williams
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar teniszező az első fordulóban két szettben verte a cseh Petra Cetkovskát. Sorsolása nem volt túl szerencsés, ugyanis a második körben rögtön a világelsővel kell találkoznia. Serena Williams a világ legjobb női teniszezője, ezt eredményei is bizonyítják, tizenkilencszeres grand slam és ötszörös wimbledoni győztes. Babost főleg inkább szép és higgadt játéka viheti előre, mert mindenki tudja, nem ő a párharc favoritja, és mint mindig, most is inkább a páros viadalokra koncentrál. Mindenesetre jó lesz megnézni mit tud majd nyújtani a világelső ellen. Az összecsapást a Digi Sport 1 közvetíti majd.

Williams S. – Babos T. - Wimbledon második forduló 20:00 (csúszás előfordulhat) TV: Digi Sport 1

Update: Babos Timi tisztességesen próbált helytállni a világelső ellen. Gyönyörű szervagémet mutatott, és az első szettben volt is elég erő benne a pályán, de Serena Williams flegma játéka bőven elég volt a győzelméhez. A vége kereken egy óra játék után: 6-4, 6-1. Most már lehet koncentrálni a párosra.

"Serena ma túl jól játszott! Szerintem nekem is pozitív lehet ez a meccs, sok jó dolgot csináltam, de a szervái ma is megállíthatatlanok voltak" - nyilatkozta honlapján, a babostimea.hu-n a magyar teniszező.

"A második szettben, amikor volt egy pici esélyem, akkor kaptam három ászt. Majd úgy kezdett el teniszezni, ami ellen senkinek sem lehet igazi válasza. De így is élveztem nagyon a meccset."  Babos mindehhez hozzátette, hogy szerinte mai játékával akár messzebb is juthatott volna a tornán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás