promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alonso szerint a csapatának el kéne engednie ezt az évet
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Azzal a pozícióval, amink most van, és azzal a teljesítménnyel, amire képesek vagyunk, úgy gondolom, hogy már a jövő évi autóra kéne koncentrálnunk. Nincs azzal problémám, ha idén az összes futamot a bokszból kell kezdenem, ha ezzel javulást ér el a csapat. Az a lényeg, hogy a jövőre figyeljünk, és minden adatot már oda gyűjtsünk. Nem gondolom, hogy így is hatalmas dolgot értünk el, de a második fele a szezonnak még kérdéses, ezért optimistának kell lennünk.”

Button azonban nem osztja a csapattársa nézeteit, szerinte egyszerűen túl nagy lépés lenne a csapatnak máris a jövő évre fókuszálni, amikor még nincs minden veszve idén.

„Egyszerűen nem dobhatod csak úgy el ezt az évet. Azért vagyunk itt, hogy folyamatosan fejlesszük az autót, és gyorsabbak legyünk, minden futamra ez a célunk. Természetesen 2016 sokkal izgalmasabb lesz a számunkra, és reméljük, az élen csatázhatunk. De folyamatosan kell ahhoz fejlesztened az aktuális autót, hogy megtudd, hogy mi nem stimmel és jó irányba haladsz-e. Persze, sok problémánk volt, de remélhetőleg ezeket meg is tudjuk oldani, mert a tempónk egész jó.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás