promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dárdai miatt a Herthában köthet ki Dzsudzsák
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dzsudzsinak épp megfelelő egy Bundesliga-középcsapat (ha azzá teszi Dárdai), ott még akár sztár is lehetne, ennél jobb csapatban (Inter, Liverpool kereste még) alig-alig játszana, nem is az ő szintje. Dárdaival dolgozhatna, akivel jól kijönnek (“Dárdai az a hadvezér, akivel bármelyik csatába elindulnék”), és aki nagyon bízik benne, a kapitány is egy kész, jól ismert szélső kapna, a Dinamónak meg tök mindegy, legalább még kapna érte pénzt, ők gyorsan találnak hasonló kvalitású játékost.

Az Anzsi 14, a Dinamo 19 millióért vette meg, most olyan 12 millióra becsülik az értékét, de mivel fél év van már csak a szerződéséből, a fele is elég lehet.

De nem csak őt, hanem a válogatott kapusát, Dibusz Dénest is Berlinbe vinné Dárdai. A Fradi-drukkerek ennek nemigen örülnek, Dibusz a csapat legjobbja, jelenleg az NB I legjobb kapusa, aki nélkül aligha lett volna meg a bajnoki ezüst és a két kupaarany. Dibusznak 2017 nyaráig él a szerződése, ráadásul az FTC Európa-liga-csoportkörre hajt, aligha engedik el a remek kapust. A Hertha 5-600 ezer eurót körül fizetne, de Dibuszért ennél sokkal többet is el lehet kérni, pláne egy remek El-szereplés után.

Mindenesetre a kapusedző már magyar, Petry pedig szívesen dolgozna Dibusszal. Dárdai kikaparta a gesztenyét a magyaroknak. Kösz, Pali!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás