promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca a világ legjobb futballjával oktatta le a Bayernt: 3-0
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a meccs elején messzire kijött a kapuból, hogy fejjel tisztázzon Suárez elől. Nem sikerült túl jól neki, elesett, de szerencséjére Messi lesen volt már.

barcabayern2

Az első félidőben Luis Suárez vezethette a labdát egyedül a Bayern-kapusra, de a kiszolgáltatott helyzetben Neuer mégis tudott védeni lábbal.
 

A védelem sokszor vonta be a játékba a kapust, aki a mezőnyben is emlékezeteset alakított. A második félidő közepén óriásit sprintelt, hogy a meginduló Neymar elől elcsípjen egy átadást. Körülbelül 25 métert rohant, hogy jó ütemben tisztázzon.


Hiába élt azonban együtt a játékkal Neuer, a meccs utolsó negyedórájában már tehetetlen volt. A Barcelona Messi két és Neymar egy góljával 3-0-ra győzött.

"Jó eredményt értünk el, de még nem nyertünk semmit. Sok helyzetünk volt, ám nagyszerű kapussal kerültünk szembe" - dicsérte Manuel Neuert, Messi.Pep Guardiola csapata az előző körben 3-1-re veszített Portóban, aztán a visszavágót 6-1-re nyerte meg, és bár a Barca nem a Porto, Messi óvatos.

"Megtettük, amit tennünk kellett, fontos volt, hogy lőjünk gólt, mert az ellenfél szereti tartani a labdát, főleg hazai pályán. Reméljük, a visszavágón is sikerülni fog valami hasonló. Münchenben nehéz 90 perc jön, fel kell készülnünk, mert Németországban játszani sosem könnyű."

barcabayern3

Természetesen a csapat összeállt egy öltözői fotóra ekkora győzelem után, rajta volt mindenki, azok is, akik keretbe sem kerültek, kivétel az edző, Luis Enrique. Őt is belevették viszont közvetve, a 21-es, amin Martin Montoya áll a fotón, Luis Enrique mezszáma volt játékoskorában. A müncheni meccs kedden lesz.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás