Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egymásra talált Szűcs Gabi és Czanik Balázs?

Egymásra talált Szűcs Gabi és Czanik Balázs?

Sport & Szabadidő

Egymásra talált Szűcs Gabi és Czanik Balázs?

Sport & Szabadidő

Promotions 13:54

Gabi és Balázs azért is találtak egymásra, mert mindketten szeretnek másokat is segíteni, büszkén mesélik, hogy egy új jótékonysági kampánnyal a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai kisbetegeit segítik.

Czanik Balázstól sem áll távol a jótékonykodás, hiszen Karácsonykor, és amikor felkérik, előszeretettel mond igent a segítségre. Elmondása szerint példát kell mutatni - élethelyzettől függetlenül – mindenki számára. Ha követjük céljainkat, álmainkat, és erre buzdítunk másokat is, akkor nagyobb eséllyel válunk sikeressé, és ebben másokat is segíthetünk.

Gabi és Balázs ezért mondott igent az új kampányra, melyet a Gyermekkor Alapítvány és a B4 Fitness indított "Higgy az álmaidban, higgy Magadban" elnevezéssel. Lényegében hírességek, sportolók előadóművészek valamilyen személyes, a célokhoz, álmokhoz kötődő tárgyat ajánlanak fel árverésre. A befolyt összegek a Madarász utcai Kórház gyermekeit segítik majd saját céljaik elérésében.

A csatlakozott sztárok, és az általuk felajánlott személyes tárgyaik bemutatása a B4 Fitnessben lesz egy erre a célra rendezett rendezvény alkalmával február péntek 13-án, 13 órakor.

Szűcs Gabi és Czanik Balázs mellett csatlakozott Sipos Péter, Kocsis Korinna, Gáspár Győző, Bozsek Márk, és Czinege Anna.
Míg felkérés alatt áll több híres sportoló (Erdei Zsolt, Növényi Norbert, Kozmann György, stb.) és előadóművészek, média-személyiségek (Zséda, Dér Heni, Antal Timi, Oláh Gergő, Skrapits Erik, stb.)

Kövessétek az eseményeket a Facebook-on: www.facebook.com/b4fitnesscenter

 

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Sport Cikkek Szűcs Gabi sport Czanik edzés fitness mozgás capoira
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!