promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már megint Balotelli: most épp Henderson tizenegyesét vette el
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

balotelli 2

Amúgy már tényleg felesleges, berúgta, nyert a Liverpool a Besiktas ellen az Európa-liga kieséses szakaszában. Csakhogy vannak íratlan szabályok a fociban (is). Például az, hogy a meccs előtt kijelölik, ki lövi a tizenegyest, meg olyanok is, hogy a csapatkapitány a csapat kapitánya, ő a főnök a pályán. Jelen esetben Jordan Henderson, aki Gerrard távollétében mindkettő volt: kijelölt és cséká is.

balotelli 3

balotelli besiktas4

De ez miért is érdekelné Balotellit, hiszen olyan kirobbanó formában van (ez már a negyedik gólja, amióta nyáron (!) Liverpoolba igazolt…), hogy számára nem kérdés, neki kell lőnie a sorsdöntő tizenegyest. Tegyük hozzá, belőtte az olasz, és nyertek is.

De ezt a fegyelmezetlenséget még Gerrard sem hagyta szó nélkül, aki szakkommentált a meccsen:

„Jordannek kellett volna elvégeznie a tizenegyest. A szabály az szabály, Henderson volt a kijelölt rúgó. Mario fegyelmezetlen volt. De legalább belőtte… Azonban Jordan a csapatkapitány, és Mario tiszteletlen volt a kapitányával, akkor is, ha nagyon fontos gólt szerzett. Azért vannak a szabályok, hogy betartsuk őket”

Mondjuk legalább nem mentek egymásnak és állíttatták ki magukat, mint az NB I-ben. De az is tény, hogy ilyen szinten komoly egók ütköznek, nem ritka az ilyen eset, csak hát ez a fiú valamiért minden esetre példa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás