promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az öngólok Puskás-díja
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy előnnyel indul a mezőnyben a Sunderland argentin játékosa, Santiago Vergini, aki a Southampton elleni mérkőzés elején ki akarta vágni a labdát az ellenfél elől, de a saját kapujába bombázott. Ez volt az első Southampton-gól a bajnokin, utána még jött hét.


A negyedik is egy öngól volt, ezt Liam Bridcutt szerezte, miután kapusa védett egy lövést, ő pedig belebotlott a labdába, és már nem tudott menteni a gólvonal előtt.


Verginihez hasonlóan emlékezetes volt a Verona-játékos Rafael Marques öngólja a Milan ellen vasárnap délután. A védő egy milanos beadást igyekezett szögletre menteni, de annyira esetlenül találta el a labdát, hogy saját kapujába vágta, Rafael kapus mozdulni sem tudott a rövidbe tartó labdára.

A QPR–Liverpool angol bajnokin a hazai játékosok mindent megtettek, hogy a csapatuk nehogy pontot szerezzen. Már a meccs első gólja egy öngól volt, Richard Dunne belepiszkált egy Pool-beadásba.


Később, amikor már 2-2-re állt a meccs, miután a QPR-ből Vargas egyenlített a 92. percben, megint jött egy öngól, a védő Steven Caulker akadályozta meg, hogy Mario Balotelli végre betaláljon, beletette a lábát a lövésbe, onnan pedig a kapuba pattant a labda.


Caulker öngólja a 95. percben jött, úgyhogy a mérkőzés után még a Liverpool-játékosok is azt nyilatkozták, hogy sokkolták őket a történtek, nem lettek volna meglepve, ha egyetlen pontot sem szereznek.

A két duplaöngólos csapat, a QPR és a Sunderland nagy harcban lesz a kiesés ellen, előbbi nyolc meccsen szerzett négy pontjával utolsó a Premier League-ben, a nyolcpontos Sunderland épphogy nem áll kieső helyen, egy ponttal előzik meg a tizenhetedik Newcastle-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás