promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggódik Portugália és a Real Madird: Cristiano Ronaldo óriásit kockáztat a VB-n
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nap után kedden először edzett a többiekkel a pályán, ám a többségtől külön, a többi sérülttel, Betóval és Meirelessel. A negyedik maródi, Pepe még tőlük is külön dolgozott.

A klasszisnak több mérkőzést is ki kellett hagynia a szezon utolsó két hónapjában a combja miatt, a BL-döntőn teljesen befáslizva játszott, és már ott sem volt száz százalékos a térde sem - emiatt is játszott magához képest gyengén.

Cristiano Ronaldo állapotáról a válogatott csapattárs Nani nyilatkozta azt, hogy egyik legjobbjuk jól van, minden rendben lesz, mire elkezdődik a vb.

Viszont CR7 klubjánál, a Real Madridnál már aggódnak, ha esetleg gond lehet a tornán, az hosszabb távon őket is érinti. Az elnök, Florentino Perez nyilatkozta a Marcának, hogy a Cristiano Ronaldóhoz hasonló játékosok úgyis játszani akarnak, ha nem tudnak. A Real attól fél, hogy sztárjuk súlyos, több hónapos sérülést kockáztat, annyira megterhelte a szezon. (Nem beszélve az összedrótozva lenyomott 120 percről a BL-döntőn.)

A portugálok szövetségi kapitánya, Paulo Bento mindenesetre kijelentette, egyetlen futballistájuk testi épségét sem teszik kockára a világbajnokságon.
Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a válogatott legutóbbi, Görögország elleni felkészülési mérkőzésén, múlt pénteken. A vb előtt még kétszer játszanak, szombaton Mexikóval, kedden Írországgal. Azt egyelőre nem tudni, a Real-sztárt bevetik-e, de meglepő lenne.

Portugáliának már a csoportban óriási szüksége lesz Cristiano Ronaldóra, a torna legnehezebb négyese az övék, Németországgal, Ghánával és az Egyesült Államokkal meccselnek.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás