Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Laci bácsi és a Capoeira aerobik

Laci bácsi és a Capoeira aerobik

Sport & Szabadidő

Laci bácsi és a Capoeira aerobik

Sport & Szabadidő

Promotions 12:20
Megszámlálhatatlan elégedett, jóllakott vendég áldotta már a nevét különböző elegáns éttermekben. Sztárszakácsok tucatjai emlékeznek vissza hálásan a mesterre, akitől a szakma alapjait tanulták. Háziasszonyok nemzedékei lesték el tőle a mesterfogásokat, amelyekkel a hasukon keresztül bűvölhetik el a teremtés koronáit. Ez a felsorolás Laci bácsi pályafutásának néhány elemét említi, Laci bácsiét, aki nemcsak annak örül, ha kitűnő ételekkel örvendezteti meg vendégeit, de ő maga is nagy ínyenc, így az étkezés lényegesen többet jelent számára egyszerű táplálék bevitelnél. Ezek után persze az lenne a csoda, ha az ízmester személyében vékony, szikár, aszkétikus alkatú embert tisztelhetnénk, de mint tudjuk, csodák nincsenek…

Szóval Laci bácsi megelégelte a túlméretezett „hasizmokat”, és elhatározta, tesz is azért, hogy a jövőben néhány centiméterrel közelebb állhasson a tűzhelyhez. A nagy elhatározásra egy szerencsés találkozás is rásegített, amikor a sztárséfnek volt alkalma elbeszélgetni Czanik Balázzsal, az egyik legismertebb és legelismertebb hazai fitness-aerobik oktatóval. A beszélgetés aztán az edzőteremben folytatódott, ahol kivételesen Balázs mondta a receptet. Úgy tűnik, Laci bácsinak nem feküdte meg a gyomrát az első adag fitness, hiszen azóta is rendszeresen látogatja a foglalkozásokat, sőt, mint hírlik, még Czanik Balázs specialitásába, a Capoeira aerobikba is belekóstolt egy kicsit.

Hogy azért ne legyen ennyire egyoldalú a sztárséf és a fitness kapcsolata, ahhoz Laci bácsi azzal járult hozzá, hogy rögtön megálmodott négy új ételsort, amelyek kifejezetten kapcsolhatók a fogyáshoz, a mozgáshoz, szóval az egészséges életmódhoz. És, mert még az ellenségei sem vádolhatják őt irigységgel, hogy minél többen követhessék a példáját, ezek az egészséges, kalóriaszegény fogások szinte azonnal felkerültek az egyik legnagyobb magyar ételfutár cég, a Teletál menüsorába is, ami nem véletlen, hiszen Laci bácsi már régóta felügyeli az ott készült ételek minőségét.

Szóval a sztárséf és a fitnesskirály egymásra talált, és afelől senkinek sem lehet kétsége, hogy Laci bácsi jó néhány kilótól megszabadul a következő hetekben. Most már csak az lehet kérdés, hogy Czanik Balázs mikor nyit éttermet…?

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Sport Cikkek
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!