promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: felismered a Star Wars szereplőit egyetlen képről?
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatunk 10 szereplőt a Star Wars világából, neked pedig meg kell mondanod, hogy mi a neve.

Világszerte milliók rajonganak a Star Wars-univerzumért, de amióta George Lucas eladta a jogokat a Disney-nek, a rajongók egyre inkább kiábrándulnak kedvenc franchise-ukból. Jelenleg a legújabb sorozat, Az akolitus fut a Disney+-on, ami most már hivatalosan is a legalacsonyabbra értékelt Star Wars-produktum. Sokan nem is tekintik igazi Star Warsnak, hiszen annyira felháborodtak a benne látottakon, hogy nem akarnak úgy tekinteni rá, mint ami ennek az univerzumnak a része lenne.

Ettől függetlenül a Disney és a Lucasfilm folyamatosan fejleszti és készíti az újabb tartalmakat a Csillagok háborúja-szériához, de egy darabig még nem láthatunk újra űrhajókat és lézerfegyverekkel harcoló katonákat a nagy vásznon, ugyanis a 2019-ben bemutatott Skywalker kora óta egy mozifilm sem készült; a következő nagyszabású produkcióig pedig 2026 decemberéig várnunk kell.

Mivel mi is nagyon szeretjük a Star Wars világát, úgy döntöttünk, csinálunk egy kvízt belőle, mégpedig egy olyat, amiben a franchise szereplőit kell felismerni egyetlen képről. Láttok majd 10 szereplőről képet, és meg kell mondanotok a nevüket.

Kvízre fel! Az Erő legyen Veled!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás