promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felpezsdítően nehéz kvíz: 10/3-ra bárki képes, de 4 jó válasz már ritka
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nehéz kérdés, amin tényleg el kell gondolkodni.

Egy igen nehéz kvízt hoztunk most nektek, ami kicsit más lesz, mint az eddigiek. Ez most tényleg eléggé meg fogja tornásztatni az agyatokat, ugyanis ezúttal nem mezei kérdéseket fogunk nektek feltenni, hanem találós kérdéseket.

Ti hogy gondoljátok, erősek vagytok a találós kérdésekben? Ez egy igen megosztó műfaj, mert valaki már az elején penge bennük, és rögtön megfejti őket, míg mások az első néhány próbálkozás után egy életre feladják, mondván ezek nem neki valók.

Nos, az alábbi kvízben lesznek könnyebb kérdések, de azért nehéz találósakat is válogattunk, úgyhogy elég vegyes a felhozatal. Emiatt nem biztos, hogy kiemelkedő eredményt fogtok elérni, de hogy jól fogtok szórakozni közben, az biztos.

Alább 10 találós kérdést fogtok látni, amikhez többnyire 2-2 válaszlehetőség lesz. Egyetlen egy kérdésnél lesz az, hogy nem kettő, hanem négy válaszlehetőség lesz, de ennek is megvan az oka. Merthogy a 8. kérdés ennek a kvíznek a legnehezebb pontja, ami felett lehet, hogy percekig fogsz ülni, és egyszerűen dühíteni fog, hogy nem tudod a jó választ.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás