promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszantóan nehéz karácsonyi kvíz: tuti 1 jó válaszod se lesz, ha nem figyeltél oda a filmekben
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

8 bődületes nehéz kérdés, és talán egyet sem tudsz jól megválaszolni.

Itt a karácsony, december 24-e előtt pedig egy igazán nehéz kvízt hoztunk nektek, amivel kicsit rá tudtok hangolódni az ünnepre, egyúttal egy kis filmajánlónak is vehetitek, hiszen olyan kvízt állítottunk össze, ami azokkal a színészekkel kapcsolatos, akik a Mikulást játszották. Ez nem olyan lesz, mint a múltkori kvízünk, hiszen az kifejezetten azokra a színészekre fókuszált, akik az IGAZI Mikulást alakították valamelyik karácsonyi filmben, ez viszont másik oldalról közelíti meg a témát.

Ezúttal egy sokkal-sokkal nehezebb Mikulásos filmkvízt állítottunk össze, amiben azt teszteljük le, felismeritek-e a színészeket, akik Mikulásnak öltöztek valamelyik filmben; nem feltétlenül karácsony filmben.

Hangúlyozzuk, a kvízben szereplő színészek közül egyikük sem az IGAZI Mikulást játszotta, csak egy személyt, aki Mikulás ruhába öltözött.

Persze ez önmagában nyilván nagyon nehéz lenne, éppen ezért minden kérdéshez olyan képet csatoltunk, ami segítséget nyújthat a válaszadásban; érdemes tehát alaposan megfigyelni a képeket.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás