promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikulásos kvíz: 5 jó válaszért még virgács jár, 10/6 már csokit ér
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan nehéz Mikulásos kvízt raktunk össze, hogy az öreg is tanácstalan húzogatná a szakállát.

December 6-án, Mikulás napjának reggelén a gyerekek mindig hamar kipattannak az ágyból, hiszen látni akarják, mit hozott nekik az öreg Télapó. Mivel már beléptünk az adventi időszakba, nyugodtan nézhetünk karácsonyi filmeket, és bizony bőven akadnak olyanok, amiknek a főszereplője a Mikulás.

Az évtizedek során nagyon sok színész öltötte már magára a piros kabátot és ült bele a rénszarvasos szánba, mégis a legnépszerűbb Mikulásos filmek a Télapu, illetve a Karácsonyi krónikák. Előbbiben Tim Allen alakította az öreg szakállasat, míg a Netflix produkcióiban Kurt Russell volt az Északi-sark csodatevője.

Mi most egy olyan kvízt hoztunk nektek, amihez kiválasztottunk 10 Mikulást, illetve 10 színészt, akik a Mikulást játszották.

Nektek csupán annyi lesz a feladatotok, hogy meg kell mondanotok, hogy az adott színész melyik filmben volt a Télapó. Annyit könnyítünk a dolgon, hogy kaptok egy nevet, illetve egy GIF-et, hogy mégis be tudjátok azonosítani magát a színészt.

Persze így sem lesz könnyű a feladat, hiszen sokan jóformán csak a Télapu és a Karácsonyi krónikák esetében tudnak biztosra menni, de azt már meg nem tudnák mondani, hogy például Tom Hanks vagy Leslie Nielsen melyik filmben játszotta a Mikulást.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás