promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Okosító kvíz: 5 jó válasz az átlag, te jobbnak hiszed magad? Teszteld le
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10/10-re csak a nyelvészprofesszorok képesek ebben a kvízben.

Az angol jelenleg egy igazi világnyelv, hiszen szinte bárhol járunk, ott az anyanyelv mellett angolul is megtaláljuk a dolgok leírását, kiírását. Magyarországon is megszokhattuk már, hogy szinte az összes létező terméken ott vannak a magyar mellett angolul is az összetevők, instrukciók - ezért is jó, hogy a legtöbb iskolában angolul tanulnak a gyerekek, mivel ez egy nagyon hasznos tudás.

Sokan vannak, akik egyáltalán nem tanultak angolul, mégis az évek alatt rájuk ragadt annyi nyelvtudás, hogy akár külföldre tévedve is tudjanak alap szinten kommunikálni az emberekkel. Ez is nagyon jó dolog, és mindenképp érdemes időnként tesztelni a legalapabb angoltudást is, hiszen az ember könnyen felejt, és a tudás egy olyan dolog, amit mindenképp nagy becsben kell tartani.

Összeállítottunk egy kezdő angol kvízt azoknak, akik tesztelnék a nyelvtudásukat, vagy csak szeretnének megismerkedni az angol nyelvvel, és megtanulni pár alap szót.

Akik jól tudnak angolul, azoknak valószínűleg egyszerű dolguk lesz a 10/10-zel, de nekik is érdemes próbára tenniük magukat.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás