promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellényúlós kvíz: 10/7 több helyes válaszra az átlag nem képes
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pénteki nap fogós kérdései következnek.

Ahogy a filmek az életünk részévé váltak, úgy tágult ki a mozis és filmes világunk is, manapság már az újságokban a filmekkel kapcsolatos bejelentések tényleg prior helyeken vannak, szinte szomjazzuk ezeket a híreket. Annyira várjuk egy-egy új film bejelentését, hogy az felér a legnagyobb vágyaink beteljesülésével.

És persze fontosak a színészek is, akik kiválóan játsszák a szerepüket, kedvenceink, akik miatt is megnézünk egy-egy alkotást.

Sokszor megesik az, hogy bizony belefutunk olyan kérdésekbe a filmes világból, hogy kinek mi a neve, de nem is a művészneve, hanem az eredeti neve, nekünk pedig gőzünk sincs erről. Pedig biztos, hogy azonnal izgatja majd a fantáziánkat. Pedig néha egészen meglepő megfejtések következnek, egyesek totálisan megváltoztatták a nevüket Hollywoodban, esélytelen, hogy kitaláljuk, hogy is hívták őket egykor valójában, vagy a filmvásznon kívül.

Új tudástesztünkben a tanulásé és a tudásé lesz majd a főszerep, hiszen színészek igazi/valódi nevére kérdezünk majd rá.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás