promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Leonardo DiCaprio filmjeit egyetlen képkockáról? 10/10-re csak a legnagyobb rajongók képesek
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio rajongói próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képkvízzel.

Leonardo DiCaprio vérlázítóan sokat várt arra, hogy megkapja élete első Oscar-díját, ami már A visszatérő előtt kijárt volna neki. Félreértés ne essék, Alejandro G. Iñárritu alkotásában is nagyot alakított, de voltak előtte más filmjei, amikért inkább megérdemelte volna.

DiCaprio legújabb filmjét már vetítik a magyar mozikban is; ez nem más, mint Martin Scorsese 3,5 órás produkciója, a Megfojtott virágok, amit sokan máris a 2024-es Oscar-gála egyik legnagyobb díjvárományosaként emlegetnek. Leonardo DiCaprio ebben olyan színészekkel játszik együtt, mint Robert De Niro, Brendan Fraser, és Lily Gladstone.

A 20. század fordulóján az olaj mesés vagyont hozott az oszázs törzs tagjainak, szinte egyik pillanatról a másikra valóságos krőzusok lettek. Az őslakosok pénze azonnal felkeltette a fehér nyerészkedők figyelmét, akik kezdetben megtévesztéssel, zsarolással és lopással próbálták őket megrövidíteni, majd gyilkossághoz folyamodtak. A Megfojtott virágok megtörtént eseményeken alapuló nagyszabású vadnyugati bűneposz, amelyet egy különös szerelem fénytörésében ismerhetünk meg.

Bár régebben már készítettük olyan kvízt, amiben Leonardo DiCaprio filmjeit kellett felismerni egyetlen képkockáról, a Megfojtott virágok miatt úgy döntöttünk, csinálunk még egyet. DiCaprio-t számtalan filmben láthattuk már - elég csak említeni a Titanicot, A nagy Gatsby-t, A Wall Street farkasát, vagy a Viharsziget-et.

Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy hányat láttatok ezek közül, és vajon elég jól emlékszel-e rájuk ahhoz, hogy felismerd őket egyetlen kiragadott jelenetképből. Minden képhez 3-3 válaszlehetőség fog tartozni, szóval minden kérdésnél 33,3 százalék esélyetek lesz a jó válasz eltalálására.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás