promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Részrehajló kvíz: ha mind a 10-re tudod a választ, valóságos agymenő vagy
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés, amire ha tudod a választ, óriási profi vagy.

Sokan szeretik a filmes kvízeket, mi pedig most egy igen részrehajló tesztet állítottunk össze. Nem kell megijedni, nem olyan kvízre kell gondolni, ami az egyes filmek apró részleteiről kérdez, hanem arra vagyunk kíváncsiak, vajon jól emlékeztek-e arra, hogy az egyik filmekből összesen hány rész készült.

Például sokan beugranak annak a kérdésnek, hogy hány számozott epizódja van a Star Wars-nak; sokan ugyanis megfeledkeznek az új trilógiáról. Vagy nem igazán emlékeznek arra, hogy eddig vajon hány Marvel-filmet mutattak be eddig a mozikban. De az is érdekes kérdés lehetne, hogy hányadik Fűrész-filmet mutatják most majd be a magyar filmszínházakban.

Szóval most ezt tesszük próbára, ti pedig próbára tehetitek magatokat, vajon mennyire jól emlékeztek a híres filmes franchise-okra. Természetesen nem csak a blockbusterek kaptak helyet a kvízben, például Louis de Funes egyik híres filmsorozatát is kérdezzük a kvízben.

10 kérdés, 10 filmsorozat vagy franchise, nektek pedig 3-3 válaszlehetőség közül kell eldöntenetek, hogy melyik a helyes.

A feladat nem minden esetben lesz egyszerű, érdemes lesz tehát alaposan odafigyelni, mert nem mindig lesz elsőre tökéletesen tiszta, hogy mire is gondoltunk pontosan. Viszont ha sikerül maximális pontszámmal teljesítened a kvízt, akkor elmondhatod magadról, hogy egy igazi filmes guru, egy agymenő vagy.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás