promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: csak 10 kérdés, de azok könnyedén kifoghatnak bárkin, még akár rajtad is
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki felkészült? Kvízre fel!

Sokszor csak bámuljuk a hírességeket, szupersztárokat, és ámulunk, hogy milyen jól néznek ki, mennyire tökéletesnek tűnnek. Aztán elkezdünk elgondolkozni azon, hogy vajon ők természetesen is így néznek ki, vagy esetleg van valami beavatkozás, csodaszer, egyéb praktika, ami miatt olyan hibátlan a megjelenésük – a legtöbb celeb persze nem árulja el az igazságot.

A világsztárok néha akár 20-30 éves is simán letagadhatnának az életkorukból, annyira fiatalosan néznek ki, első ránézésre nagyon nehéz lenne megmondani, hogy vajon hány évesek valójában. A celebek életkora persze nem titkos, bármikor meg lehet nézni az interneten, bár az ilyen kis nyomozások általában azzal végződnek, hogy az embernek szinte rögtön leesik az álla az igazságtól.

Az alábbi kvízben összegyűjtöttünk 10 világsztárt, akikről meg kell mondani, hogy jelenleg hány évesek – nem muszáj tudni őket, hiszen akár még tippelhet is az ember, hátha összejön egy jó eredmény.

Aki viszont képben van a hírességekkel, annak könnyedén meglesz a 10/10, hiszen valóban ismert nevekről van szó, akikről rendszeresen hallunk a különböző cikkeknek köszönhetően – íme a kvíz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás