promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 kérdéses tudásteszt a javából, vajon legyőzöd, vagy kifog rajtad?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most mindenki próbára teheti a tudását ezzel az izgalmas kvízzel.

Mindenki csak pislog egy nagyot, mikor valaki megkérdezi, hogy na, mi a kedvenc filmed? Nagyon egyszerű a kérdés, de a választás már egyáltalán nem az. Gyerekként persze viszonylag könnyedén meg tudunk válaszolni ilyen kérdéseket, hiszen jóval egyszerűbben gondolkodunk, de felnőttként túlbonyolítjuk, és sokszor hosszas gondolkodás sem tudjuk a választ.

Ez persze azért is lehet, mert a hangulatunktól is függ a dolog, illetve annyira sok film, vagy színész van ránk nagy hatással az életünk során, hogy szinte lehetetlen kiválasztani közülük egyet, akit, vagy amit a kedvencünknek mondhatunk – főleg Magyarországon, ahol az emberek egyenesen imádják a hollywoodi alkotásokat, illetve a gigasztárokat, akik szerepelnek bennük.

Most összeállítottunk egy 10 kérdésből álló kvízt, amiben olyan filmekről és színészekről van szó, amiket/akiket rengetegen kedvelnek – sőt, sokan még a kedvencüknek is mondják őket, ráadásul határozottan.

Ha valaki szeretné próbára tenni magát filmekből, színészekből, akkor eljött az idő, ugyanis ennél jobb kvízt nem talál hozzá – ha mindenki összeszedte magát, felkészült, akkor mehet is a kvíz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás