promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakvíz: 25 kérdés a pénzről, vajon összejön legalább 10 jó válasz?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebben az izgalmas kvízben minden csak a pénzről szól.

Szokták mondani, hogy a pénz nem boldogít, de azért valljuk be, nagyon jó, ha van. Persze igaz, hogy az élet legszebb pillanatai nem a pénzről szólnak, hanem a családról és a szeretetről, de sok esetben kell az a bizonyos anyagi biztonság, hogy mindenki jól érezze magát – főleg manapság, mikor szinte mindenkinek a spórolás körül keringenek a gondolatai, és nem csupán a boltban.

Érdekes dolog a pénz, hiszen képes kihozni a legjobbat, illetve a legrosszabbat is az emberekből. Magyarországon mindenki tudja, hogy a forint a fizetőeszközünk, miközben Európa rengeteg más országában már jó ideje euró van, a világ további részein pedig számtalan egyéb pénznem a megszokott – sok helyen kifejezetten gyönyörű, különleges pénzérméket, illetve bankjegyeket használnak.

Már csak az a kérdés, hogy vajon mennyit tudsz a pénzről? Kened-vágod a magyar forintot, a külföldi valutákat, vagy kifog rajtad ez a 25 izgalmas kérdés, amit a témában összeszedtünk egy kvíz keretein belül?

Aki érez magában elég bátorságot, az most próbára teheti a tudását ezzel a kvízzel, hátha a 25 kérdésből legalább 10-re jól fog válaszolni, hiszen már erre az eredményre is bárki büszke lehet:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás