promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fesztiválkvíz: 5 jó válasszal már igazi partiarc vagy, 10/10-el pedig a nyár császára
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kvíz nem csak a fesztiválozóknak való.

Tombol a nyár, dübörög a fesztiválszezon. Egymást követik az ország híres zenei eseményei - nemrég került sor az idei EFOTT-ra, illetve a Campus fesztiválra. Azonban hazánk legnagyobb többnapos, zenei rendezvénye még hátra van: augusztus 10. és 15. között rendezik meg az idei Sziget fesztivált.

Az itthoni fesztiválok igen nagy népszerűségnek örvendenek, külföldről is rengetegen látogatnak el ide csak azért, hogy valamelyik nagyszabású eseményen partizzanak kedvenc előadóik koncertjein. Persze nem mindenki kedveli a fesztiválszezont, a hangzavart nem igazán toleráló lakók előre félnek ettől az időszaktól, hiszen így napokon keresztül el kell viselniük azt, hogy mondjuk a Hajógyári szigeten nagyban megy a buli és bömböl a zene.

Mi most egy olyan kvízt hoztunk nektek, ami nem csak a fesztiválozóknak szól, ugyanis azt kell kitalálni, hogy az adott zenei eseményeknek melyik település ad otthont. 10 rendezvény nevét fogjátok látni ebben a fesztiválkvízben, és 3-3 válaszlehetőség közül el kell döntenetek, hogy melyik városban tartják.

Jöjjön tehát egy nyári bulizós tudásteszt, amit nem csak a partiarcok képesek maximális pontszámmal kitölteni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás