promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Slágerkvíz: már 6 válasz is elég ahhoz, hogy kiemelkedj az átlagból, menni fog?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki felkészült egy kis kalandra?

Zene nélkül mit érek én? Ez egy örök kérdés, amit Máté Péter tett fel a legszebben, a válasz pedig mindenkinél más. A legtöbben viszont egyetértünk abban, hogy bizony jóval sivárabb és szomorúbb lenne a világ zene nélkül, hiszen vannak olyan dalok, amik olyan hatalmas jelentőséggel bírnak egyesek számára, hogy azok nélkül tényleg talán rosszabb lenne maga az élet is.

Vannak slágerek, amik szinte örökre bennünk maradnak, hiszen olyan a mondanivalójuk, dallamuk, vagy a hangulatuk, hogy a lényünk részei lettek. Ez persze azért is lehet, mert jó emlékeink fűződnek hozzájuk, de akármiért is ragadtak a fülünkbe, agyunkba, szívünkbe, lelkünkbe, onnan nem jönnek ki, akárhogy is próbálkozunk – és ez mondhatni teljesen természetes.

Alábbi kvízünkben összegyűjtöttünk 10 örökérvényű slágert, és meg kell mondani, hogy melyik előadóhoz, zenekarhoz, énekeshez tartoznak – be mered vállalni, hogy teszteld a zenei tudásod?

Ha a válasz igen, akkor eljött a pillanat, ugyanis nagyon gondosan szedtük össze ezt a 10 slágert, hogy mindenkinek legyen esélye egy elképesztő, 10/10-es eredménnyel zárni ezt az izgalmas kvízt, ami közben nyugodtan dúdolhatja a dalokat az ember:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás