promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hangkvíz: felismered az ország kedvenc hangjait egyetlen képről? 10-ből 5-öt biztosan tudni fogsz
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kvíz igazán megdolgoztatja majd a memóriádat.

Egy filmnél nagyon fontos, hogy szinkronos változatban is olyan jól tudjon működni, mint eredeti nyelven, de Magyarországon rengeteg fantasztikus szinkronszínész van, akik számtalanszor hozzájárultak már egy nemzetközi produkció hazai sikeréhez. Kétség sem fér hozzá, hogy a magyar szinkron magas színvonalú, és a legtapasztaltabb művészek már kisujjból is tudják, hogy akiknek éppen kölcsönzik a hangjukat, hogyan viselkednek és beszélnek a filmvásznon.

Kautzky Armand nyilatkozta nemrég, hogy már olyan sokszor szinkronizálta Pierce Brosnan-t, hogy kívülről tudja, a hollywoodi sztár mit mikor, és hogyan csinál.

Mi most a magyar szinkronra építettük az úgynevezett hangkvízünket, amiben 10 szinkronszínész portréját fogjátok látni. A megadott válaszlehetőségek között pedig külföldi színészek, vagy filmek/sorozatok ikonikus karaktereinek nevét olvashatjátok, és nektek annyi lesz a teendőtök, hogy meg kell helyesen tippelni, melyiknek nem a képen látható színész adta a magyar hangját.

Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki ismerheti az adott karaktereket, ezért hogy könnyebb legyen beazonosítani őket, zárójelben mögé írtuk, hogy melyik filmben vagy sorozatban látható az a bizonyos figura.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás