promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázóan nehéz kvíz: 10/10-re csak a mindentudó zsenik képesek
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kérdések, amikre csak a zsenik tudnak válaszolni.​

Egy igazán vegyes kérdésekből álló kvízt hoztunk ma nektek, amivel tesztelhetitek tudásotokat, próbára tehetitek, mennyit is tudtok a világ dolgairól, de akár új ismeretekre is szert tehettek.

Hoszen nincs olyan, aki minden tudna, viszont sokan vannak, akik mindentudónak hiszik magukat. Éppen nekik találtuk ki ezt a tudástesztet, ezzel a 10 kérdéssel megtudhatjátok, igazi mindentudók vagytok-e.

Persze ahhoz, hogy valaki maximális pontszámot érjen el ebben, ahhoz inkább már zseninek kellene lennie, hiszen ezekhez a kérdésekhez nem elég, hogy annak idején mennyire figyeltél oda az iskolában.

Hasonló témájú, hasonló felépítésű, vegyes kérdésekből álló kvízekben eddig az volt a tapasztalat, hogy a kitöltők többsége 10-ből 5-6 jó választ tudott adni, míg szinte egy maroknyi ember volt képes arra, hogy megközelítse a maximális pontszámot 8-9 helyes válasszal.

Abból viszont vajmi kevés volt, aki tényleg elérte volna a bűvös 10-es eredményt, de amint látszik, nem lehetetlen. Szóval ti is tegyetek egy próbát, teszteljétek tudásotokat!

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás