promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: zsigerből kéne tudni a válaszokat, 10-ből 7 ember mégis csúnyán befürdik - Te hogy teljesítesz?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendesen meg kell erőltetnünk az agyunkat az áhított 10/10-hez.

Magyarország mindig is egy filmkedvelő ország volt, nem csoda, hogy sok hazai rendező még Hollywoodban is befutott. Imádjuk a mozit, a filmeket, akármilyen műfajú alkotásról is legyen szó. Rengeteg olyan klasszikus van, ami olyan szinten beépült a köznyelvbe és a kollektív tudatba, hogy mindenki tudja, miről van szó, még úgy is, hogy esetleg sose látta még az adott remekművet.

Sok-sok olyan filmes idézet van, amiket kívülről fújnak a magyarok, és még álmunkból felkeltve is tudjuk őket. Sőt, akad közöttük bőven olyan mondat is, ami pólókon díszeleg, és ha meglátunk valakit, aki viseli, akkor elismerően összenézünk, hogy bizony, pontosan tudjuk, hogy melyik zseniális alkotásból van az a szöveg.

De vajon tényleg tudjuk, vagy csak úgy érezzük, hogy ismerjük az adott filmes idézetet?

Itt az ideje, hogy mindenki próbára tegye magát filmes idézetekből, és megmutassa, hogy valóban ismeri ezeket az alkotásokat, és nem csupán a levegőben lógnak az adott mondatok. Ebben az izgalmas kvízben összegyűjtöttünk 10 ikonikus filmes idézetet, amivel tökéleten tesztelheti magát mindenki – de az biztos, hogy nem lesz egyszerű elérni a sokak által áhított 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás