promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: már 7 jó válasszal igazi kultúrember lehetsz, elég bátor vagy ahhoz, hogy bevállald?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bátornak kell lenni ehhez a kvízhez, de nem kell tőle félni.

A magyarok egyik kedvenc szabadidős, pihenős elfoglaltsága a filmnézés, hiszen olyankor 1,5-2 órán keresztül csak az a dolgunk, hogy üljünk/feküdjünk és élvezzük a legtöbbször hollywoodi alkotásokat, amiknek szinte kizárólag az a céljuk, hogy szórakoztassanak minket – és ez általában sikerül is nekik, sőt, néha még bizsergetik is az agyunkat az izgalmas történeteikkel.

Tényleg remek érzés hátra dőlni, filmet nézni és esetleg közben valami finom snacket elfogyasztani, iszogatni. Sokan pontosan erről álmodoznak egy fárasztó, átdolgozott nap után, szóval igazi kincsnek számít, ha tud ilyesmire időt szakítani ez ember egy dolgos hétköznapon, vagy hétvégén – nem csoda, hogy ilyen népszerűek manapság a streamingszolgáltatók, hiszen azokon elképesztően nagy a kínálat.

Már csak az a kérdés, hogy vajon mennyire vagy otthon a filmekben? 10 filmes kérdésből mennyire tudsz jó választ adni? Be mered vállalni?

Van egy jó hírünk azoknak, akik mindig is arra vágytak, hogy tesztelhessék a filmes tudásukat, ugyanis most összeállítottunk egy kvízt, amit egyszerűen tökéletes erre a célra – de nem biztos, hogy egyszerű lesz elérni a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás