promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Joaquin Phoenix filmjeit egyetlen képkockáról? Csak a jó filmek kedvelői képesek a 10/10-re
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joaquin Phoenix rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Az Oscar-díjas Joaquin Phoenix korunk egyik legjobb színésze, aki az utóbbi években, évtizedekben rendkívül különleges, erőteljes alakításokkal vívta ki magának a közönség, illetve a szakma tiszteletét egyaránt. Bárhol is tűnik fel, előre tudni lehet, hogy remek munkát végez, mivel ő egy olyan ember, akire lehet építeni filmeket, hiszen mindig komolyan veszi a munkáját, és mindent belead.

Joaquin Phoenix szinte az egész karrierjét úgy építette fel, hogy az igencsak változatos legyen, tele bátor, egyedi alkotásokkal, amiket nem biztos, hogy elvállalnának hozzá hasonló kaliberű színészek. Az biztos, hogy sikerült mély nyomot hagynia maga után a magyar közönségben is, hiszen jelenleg is olyan titánok között emlegetik őt, mint Al Pacino vagy Robert De Niro.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani egyetlen kép alapján, hogy melyik Joaquin Phoenix filmről van szó?

Ha szereted az igazán jó filmeket, akkor nem lesz gondod azzal, hogy jó eredményt érj el ezen a kvízen, de ha ez elsőre nem sikerül, akkor sem kell csüggedni, hiszen bármikor újrapróbálkozhat az ember:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás