promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lenyűgöző tudású magyarok kvíze: 10/10-re csak a legműveltebb magyarok képesek - Petőfi Sándor verseit kell kiegészíteni
Borítókép:  Profimedia - illusztrációs
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nagyon híres magyar verset kell kiegészítened ebben a kvízben.

Folyatjuk azt a kvízsorozatot, amit korábban már elkezdtünk. Egy héttel ezelőtt Ady Endre leghíresebb verseiben hagytunk ki lyukakat, hogy aztán ti majd megmondjátok, hogy éppen mi jön oda. Ki kellett egészíteni a tudástesztben felvetett verseket.

Vajon mennyire emlékeztek még azokra a gyönyörű művekre, amelyeket gyermekkorotokban, fiatal felnőttként vagy éppen felnőttként sokszor és sok helyen hallottatok már? Új játékunkból kiderülhet, majd a játék során most olyan verseket kell kiegészítenetek, amelyeket nagyon régen már biztos, hogy hallottatok, de legalábbis iskolában egyszer-kétszer biztos, hogy olvastátok ezeket. 10 híres idézet jön most 10 Petőfi Sándor versből. De vajon hány pont jön össze a legvégén az 1848/49-es szabadságharc és forradalom legnagyobb hatású költőjének verseiből, amelyek nagyon közszájon forognak, mégis tuti, hogy kiegészíteni nagyon nehéz ezeket.

Korábbi Ady Endre-versek kiegészítő játékunkat IDE kattintva érhetitek el.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás