promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Keddi időjárás: óriási hőmérsékleti különbség az ország két végén, az egyikben akár 29 fok is jöhet - részletes előrejelzés

Keddi időjárás: óriási hőmérsékleti különbség az ország két végén, az egyikben akár 29 fok is jöhet - részletes előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc

Ilyen időjárás jöhet majd az elkövetkező napokban, már tudjuk mikor eshet vissza jelentősebben a hőmérséklet.

Csapadék, front, úton a változékonyság.

Visszaesik a hőmérséklet is.

Ezen a héten kétszer is betámad a front Magyarországra, az első hullám kedd lesz, a másik pedig péntek, ennek hatására pedig változik majd az időjárásunk, kimozdul a nyugalmi helyzetből. A nedves léghullámok tehát több hullámban érkeznek majd hazánk területére, ennek hatására pedig felhősebbre és csapadékosabbra fordul majd az időjárásunk.

Nagyon árulkodó lehet arra, ami készül majd hazánkban az időjárás frontján, hogy a HungaroMet is azt a címet adta az időjárás-jelentésének a YouTube-on, hogy Úton a változékonyság.

Marad majd az enyhe idő.

A hét második felében pedig markánsabb változás következik majd be.

Nagy hőmérsékleti különbségek.

Nyugat felől érkezik a hullámzó frontálzóna, és ennek köszönhető majd a változás. Növekvő csapadékesély, néhol pedig még eső is jöhet Magyarországon. A keddi nap folyamán pedig arra is sor kerülhet, hogy az ország egy ik végletében akár 29 fokot is mérhetün, míg a másikban már 20 fok alá is mehet a hőmérséklet, azokon a területenek 19 fok is jöhet majd.

A HungaroMet időjárás-jelentésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen időjárás vár majd ránk az elkövetkező napokban, kitekintéssel pedig arra is, hogy mikor eshet jelentősebben vissza a hőmérséklet így itt szeptember végén, amikor már csillagászatilag is beköszöntött az ősz, minderre pedig szeptember 22-én, vasárnap került sor.

A videós előrejelzésből térképre vetítve láthattok mindent, azt is, hogy azon a helyen, ahol ti laktok, pontosan milyen időjárás jöhet majd, hány fokra kell majd számítani a délelőtt és a délután folyamán kedden.

Itt lehet a tájékozódni: